Magunkról

Cégünk 1999-ben alakult egy vendéglátással foglalkozó cég magánmosodája ként, mivel vendégeinknek csak így tudtuk biztosítani a textiljeink magas szintű tisztaságát. Számos hotel és étterem folyamatos megkeresése miatt döntöttünk úgy 2001-ben, hogy mosodánkat megnyitjuk a többi vendéglátóhely előtt és biztosítjuk számukra az általunk is elvárt minőséget.
Az elmúlt - több mint - 10 év és a dinamikus fejlődés eredménye, hogy alkalmazkodtunk a vendéglátóegységek üteméhez, így nem jelent gondot a többnapos ünnepek és egyéb rendezvények után megnövekedett szennyes mennyiségének kezelése.
Mosodánk az egyik legjobb ár-teljesítmény aránnyal rendelkező cég Szombathely vonzáskörzetében, határon innen és túl, köszönhetően a kiváló szakmai tapasztalatoknak és a minőségi alapanyagoknak. Tevékenységi körünket folyamatosan bővítjük, így szeretnénk elérni, hogy ügyfeleinknek minél szélesebb, komplexebb szolgáltatást tudjunk nyújtani. Célunk partnereink elvárásait maximálisan teljesíteni, hogy vendégeik visszatérőek legyenek!

Amennyiben mosodánk felkeltette érdeklődését, kérjük jelezzék felénk a Kapcsolat menüpont alatt, és egy töltet próbamosatást szívesen elvégzünk az elküldött textileken illetve frottírokon.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk